Werkwijze - Jacky

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werkwijze

Door op onderstaande afbeelding te klikken krijg je een indruk hoe een bronsgieter te werk gaat.  Mijn vaste bronsgieterij is bronsgieterij Custers te Grathem.
Bronsgieterij Custers is gevestigd in het buitengebied van Grathem in Midden Limburg. Sinds 1990 wonen en werken we in een voormalige boerderij temidden van de weilanden.
Wij gieten volgends de 'cire perdu methode'; de verloren was methode. We zijn gespecialiseerd in het maken van siliconen- en gipsmallen. Ook voor wasmodellen, afwerken, lassen en patineren kunt u bij ons terecht. Kortom, het hele proces, van ontwerp tot afgewerkt beeld kan door ons worden uitgevoerd.  Wij werken voor zowel beroeps- als amateur kunstenaars. In overleg verzorgen wij op speciaal verzoek rondleidingen. Hierbij wordt het hele proces uitgelegd en kan men een gietsessie bijwonen. We werken met een enthousiast en deskundig team. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Komt u gerust eens langs, liefst na een telefonische afspraak, zodat we tijd voor u hebben om het een en ander te bekijken!

 Klik op de afbeelding om de website van Bronsgieterij Custers Grathem te bezoeken.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu